НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

82. ПИСМО ОТ УЧИТЕЛЯ ДО МИНЧО СОТИРОВ, 7 юни 1918 г., Варна

Минчо Сотиров, писма ТОМ 25
Алтернативен линк

82. ПИСМО ОТ УЧИТЕЛЯ

ДО МИНЧО СОТИРОВ


7 юни 1918 г., Варна


(получено на 27 юни 1918 г. по Леон Аврамов)


Любезни М. Сотиров,


Получих писмото ви. Вяра твърда, Любов постоянна, надежда непреривна. Започва вече ставането, оживяването и възкресението.


Господ на всичката пълнота ще изпълни Своето дело. От опит ще познаете Неговата всеобемляюща Мъдрост и мощна сила. Вървете напред според упътванието на Неговия Дух. Вечния извор на живота Никога не пресъхва. Той е всякога обилен с Любов за слабите и страждующите. Аз ще сторя всичко, което е добро за вашите души. Ще хвърля повече виделина на пътя ви, ще озаря тъмнотата, и светлина ще дойде отгоре.


Велик е Отец Наш във всичките свои дела. Той е само Единния Истинния Господ и Бог на Живота и на всичката пълнота. Той ще изпрати Мирът в душите на тези, които го чакат. Верни докрай.


Победата е с Господа, всяка слава и величие, всяко Знание и Мъдрост е с Него. Той въдворява вече Своето Царство. Всички ще чуят гласът Му. Някои ще плачат и някои ще се радват. Моето благословение и


благословението на Господа на всичката пълнота да бъде с вас и с всички, които следват и вършат Волята Божия в правда. Ваш В.


Ж. К. В. О.

(Свещеният подпис)


Варна

27.VI.1918 г. (датата на писмото в книгата - ?)



, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ